Download 480p La Casa De Papel Istanbul KimEnglish Subtitles Top Boc Office

Download 480p La Casa De Papel Istanbul KimEnglish Subtitles Top Boc Office. Yeni sezonu için son sayılan dizi la casa de papel'in senaristinden i̇stanbul karakteriyle ilgili şaşırtan bir açıklama geldi. Netflix tarafından sunulan, ülkemizde ve dünya genelinde oldukça sevilen bir soygun dizisi haline gelen la casa de papel'in 2019 yılında yayınlanacak olan üçüncü sezonu için ortaya atılan i̇stanbul iddiası.

La Casa de Papel dizisinin yıldız isminden Helsinki'sinden ...
La Casa de Papel dizisinin yıldız isminden Helsinki'sinden ...
Dizide, i̇stanbul isimli türk bir karakterin yer alacağı ve en güçlü adayın ise nesrin cavadzade olduğu söyleniyor. La casa de papel'in yeni sezonunda i̇stanbul karakteri mi olacak? Yeni sezonu için son sayılan dizi la casa de papel'in senaristinden i̇stanbul karakteriyle ilgili şaşırtan bir açıklama geldi.

.casa de papel'in yaratıcısı ve senaristi alex pina, i̇stanbul karakteriyle ilgili açıklamada bulundu.

Dizinin senaristi i̇stanbul karakteriyle i̇lgili açıklama yaptı! Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz.bugün la casa de papel'e i̇stanbul karakterinin gelip gelmediğini tartışıyoruz. Son yılların fenomen dizisi la casa de papel, 3. İşte la casa de papel'in 3.

Free Download And Streaming Click Here
Card image cap

Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan i̇spanyol yapımı la casa de papel'e i̇stanbul karakteri i̇stanbul karakterini ise oyuncu nesrin cavadzade'nin canlandıracağı ileri sürülmüştü. Netflix'in orijinal yapımlarından biri olan la casa de papel 3. Sezonda kadroya bir türk'ü dahil etmeyi planlıyor. Dizide, i̇stanbul isimli türk bir karakterin yer alacağı ve en güçlü adayın ise nesrin cavadzade olduğu söyleniyor.


Belum ada Komentar untuk "Download 480p La Casa De Papel Istanbul KimEnglish Subtitles Top Boc Office"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel