Streaming La Casa De Papel Istanbul Karakteri KimEnglish Subtitles Updated

Streaming La Casa De Papel Istanbul Karakteri KimEnglish Subtitles Updated. Netflix'in heyecanla beklenen dizisi la casa de papel'inyaratıcısı ve senaristi alex pina, i̇stanbul karakteriyle ilgili açıklamada bulundu. Dört sezon boyunca adeta yılan hikayesine dönen bir konu ise gündemden düşmüyor:

La Casa De Papel, üçüncü sezon için Nesrin Cavadzade ile ...
La Casa De Papel, üçüncü sezon için Nesrin Cavadzade ile ...
İstanbul isimli karakterin diziye dahil olmasıyla birlikte, üçüncü sezonda dizinin bazı bölümlerinin de i̇stanbul'da geçeceği tahmin ediliyor. Bugün i̇tibariyle, la casa de papel'in 3. Dünyaca ünlü netflix dizi si la casa de papel 'de i̇stanbul karakterine hayat verecek olan nesrin cavadzade , sosyal medyanın gündeminde.

Dizinin ilk iki sezonunda ekip darphaneyi soymuştu.

Bella ciao (música original de la serie la casa de papel/ money heist). Tüm dünyada dizi sevenlerin ilgisini çeken la casa de papel'in 3. La casa de papel'de i̇stanbul'u kim oynayacak? Nesrin cavadzade, senaryosundan müziğine her detayıyla tüm dünyada fırtınalar estiren 'la casa de papel' dizisi için görüşmeye çağrıldı.

Free Download And Streaming Click Here
Card image cap

5.sezon çekildimi diziye i̇stanbul karakteri gelecek #lacasadepapel la. Pina, aylarca konuşulan i̇stanbul karakteri hakkında açıklama yaptı. Peki, diyelim i̇stanbul bir kadın ve la casa de papel'de de i̇stanbul karakteri bir kadın, bir türk aktris tarafından canlandırılacak. Dizide, i̇stanbul isimli türk bir karakterin yer alacağı ve en güçlü adayın ise nesrin cavadzade olduğu söyleniyor.


Belum ada Komentar untuk "Streaming La Casa De Papel Istanbul Karakteri KimEnglish Subtitles Updated"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel